Maaliman Inu

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Leireilyä

Majapaikka Jaakkola

Helteinen viikonloppu hurahti Robans Buliga -leirillä Lapualla. Onneks autohäkki saatiin sen verran valmiiks, että saatiin se kasattuu ja koiralla oli siinä hyvä kulkea (niin Armashan meni hoitolaan leirin ajaksi). Ihana oli nähdä Inskun sukulaisia, ja erityisesti veljet oli kiva nähdä. Ne on niin kauheen samanlaisia, että ihan hirvittää...

 

Treenissä oli raunioita, tottista ja vepeilyä. Nyt hiukan harmittaa kun ei tullu mentyy sinne vepeilyyn tänä kesänä, mutta ehkä sitten ens kesänä mennään, jos sillon aikaa löytyis. Insku oli niin mukana niissä jutuissa, että varmasti hyvin pääsis etenemään. Tottikseen saatiin hyviä ohjeita joiden avulla toivottavasti saadaan meitä vainonnu ongelma oikenemaan, jos vaan ite osaan sitä toteuttaa :) Raunoilla Intolle tehtiin melko yksinkertaisia juttuja, sillä meillehän rauniot ei oo ykkösjuttu. Tehtiin vaan ilmaisuja erilaisiin piiloihin, ja ihan kivasti ne meni siihen nähden että paahde oli aivan kamala ja koirat ihan puhki kuumuudesta. Se oli taas ihana nähdä miten alustavarma koira on, itsenäisesti kuljeskeli putkien läpi ja erilaisten peltien ym. yli, eikä ollu niistä moksiskaan. Myöskin se oli mukava nähdä, ettei se kaahota ihan höpelönä hankalissa paikoissa, vaan miettiin miten kannattaa askellella.







Ihana leiri siis takana helteestä huolimatta!

Ylisöpö Stidi

Huh miten lankka leili, kylla nyt vasyttaa...

1 kommentti:

  1. Insku on hieno poika...saat olla ihan ylpee kaveristasi. Kyllä mieltä lämmittää touhuta yhdessä koiran kanssa, sitä ei voi ees verrata mihinkään muuhun juttuun...sitä oon mieltä mie!

    VastaaPoista